[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»3_4″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Årsmelding EMS Norway 2015

EMS Norway som forening ble stiftet den 23.06.2015 og et interimsstyret nedsatt. Styret har i 2015 bestått av følgende personer:

Økonomiansvarlig Kristoffer V. Hansen    
Leder Thomas Renngård    
Nestleder Torgeir Ugland    
Sekretær, vara Caroline Rudi    
Styremedlem Lars-Erik Bjørnseth    
Styremedlem Morten Kolbu    
Styremedlem Øyvard Sørensen             

 

Foreningen hadde 47 betalende personlige medlemmer i 2015. Og gikk med et økonomisk overskudd på 74 255 NOK. Inntekt og kapital for oppstart har bestått av innbetalte medlemskontingenter samt økonomisk støtte arbeidstakerorganisasjonen YS Delta og Fagforbundet. Utover dette har foreningen hatt tett bistand fra Nasjonalt kompetansesenter for prehospital akuttmedisin (NAKOS) og Oslo universitetssykehus HF. Prehospital klinikk, ambulanseavdelingen har støttet oppunder med frikjøp av tid, noe som har sikret fremdrift og gjort det mulig å arbeide videre med prosjektet.

I perioden har det blitt gjennomført flere arbeids/styremøter, og daglige nettbaserte diskusjoner. Vi presenterte initiativet til et landsdekkende ambulansemesterskap på stand våren 2015 under Skandinavisk akuttmedisinsk konferanse i Trondheim og lanserte offisielt på Ambulanseforum september 2015.

Det har vært avholdt flere møter med aktuelle vertskommuner og samarbeidspartnere. Foreningen har etablert egen hjemmeside og er aktive på sosiale medier via egen Facebook side. Foreningen er samtidig svært takknemlig for all verdifull hjelp og bistand som har vært gitt av flere underveis, både på markedsføring/kommunikasjon, regnskap og budsjettering. Foruten om det har mesteparten av aktivitet og arbeidsinnsats vært gjort på styremedlemmenes egen fritid.

Interimsstyret ser svært lyst på muligheten for en formålsrealisering ved å gjennomføre det første norske mesterskap i akuttmedisin for profesjonelle utøvere i 2016.

Vennlig hilsen

Thomas Renngård (s) Torgeir Ugland (s) Lars-Erik Bjørnseth (s)

Øyvard Sørensen (s) Morten Kolbu (s) Kristoffer V. Hansen (s

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_4″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]