Spill av via YouTube:

 

Trykk på bildelinken for å høre episoden på Podbean

Biometri, smartteknologi og ambulansedroner

Du puster for fort og Ole Kristian Andreassen besøker NTNU Gjøvik for å prate med Mohammad Derawi som trolig er landets yngste professor. Han er professor i biometri og smartteknologi og er spesielt interessert i helseteknologi for å redde menneskeliv.

Det har også kommet Ole Kristian for øret at han er i ferd med å utvikle ambulansedroner. Sjekk ut siste episode av podkasten for å høre mer om prosjektet.

Episoden er sponset av:

 

Om podkasten – Du puster for fort

I podkasten får du svar på mange spørsmål innenfor akuttmedisin og den innholdsrike hverdagen for ambulanse-Norge. Ole Kristian inviterer kunnskapsrike fagpersoner med iver innenfor sitt fagfelt til å snakke om prehospital akuttmedisin.

Vil du være med som fadder og støtte podkasten økonomisk kan du bidra her:

https://www.patreon.com/Dupusterforfort

 

Samarbeidsprosjekt

EMS Norway har som et vedtektsfestet formål å spre kunnskap og kompetanse innen prehospital akuttmedisin. Så hva er vel mer naturlig enn at vi samarbeider med gode initiativ som dette?

EMS Norway og «Du puster for fort» arbeider med den samme målsetningen, nemlig å fremme kunnskap, fag -og kompetanseutvikling i prehospital ambulansetjeneste. Sammen har vi startet opp en liten nettbutikk «EMS Shoppen» som du finner på våre hjemmesider. Alt du kjøper er med på å støtte arbeidet vårt, så her er det bare å føle seg som hjemme og gå bananas!

Trykk her for å komme til EMS Shoppen