Vi tar i bruk egen event-App i år! Last ned på din telefon i dag og følg med på mesterskapet.

 

Praktisk info til deg som publikum

Har du lyst å komme å smugtitte på deltagerlagene under konkurransen og lurer på hvor du kan finne dem? Frykt ei, vi oppfordrer gjerne publikum til å ta turen opp for å se og heie. Lokasjonene til casescenarioene har vi hittil forsøkt å holde litt tett til brystet for å ikke avsløre for mye og unngå rekognoserende deltagerlag i forkant av konkurransen. 

Om du tenker å ta turen opp for å se så vil det meste av mesterskapet foregå på torsdag den 6.september fra kl 9 – 16. Kartmarkering på alle konkurransecasene vil bli lag ut på EMSNOR2018 appen vår til konkurransestart. Appen er gratis og kan lastes ned av alle.

  • Søk opp EE-Eventhub i Google play/Apple store 
  • Last ned, åpne appen og registrer deg 
  • Bruk eventkode: emsnor2018 for å få tilgang til arrangementet

Her vil du ha mulighet til å se siste oppdaterte program, holde oversikt over hvor man skal møte opp, lese konkurransereglene, se hvilke andre deltagere som skal delta, lese om foredragsholdere og andre, mulighet til å dele sosiale media som bilder og kommentarer under mesterskapet med mer..

Vi vil bruke den aktivt under hele arrangementet til alt fra å sende ut viktige beskjeder, push- meldinger, kart med mer. Derfor anbefaler vi at du laster ned appen til din telefon allerede NÅ!

Det er også mulig å henvende seg i EMS sekretariatet / «konkurranse AMK» på Scandic hotel Oslo airport for info. 

Velkommen!