Påmelding EMSNOR2018

Nasjonalt ambulansemesterskap 2018

 

Let the games begin!

Endelig er det klart for en ny runde nasjonalt ambulansemesterskap. Arrangementet der den operative delen av landets ambulansetjeneste samles og det er pasienten som er i fokus.

Tidspunkt: 5.-7. september 

Sted: Ullensaker, Scandic hotel Oslo airport

Dommer, observatør eller gjest? 

Noen av deltagerlagene er kvalifisert på forhånd gjennom egne lokale kvalifiseringer. Resterende plasser blir fordelt etter at registrering av lag stenges medio juni. Det er totalt 15 plasser og det tilstrebes geografisk spredning mellom deltagende tjenester.

Det vil bli et innholdsrikt og morsomt program hvor det legges til rette for at også dere som ikke deltar i selve konkurransen skal få en hyggelig opplevelse. Vi ønsker at så mange som mulig vil ta turen til Jessheim, Ullensaker 

5.-7. september og heie frem sitt lag og være med å ta del i det beste ambulanse-Norge har å by på!

Hva koster det? 

Påmeldingsavgift: 1000 Kr,- dette inkluderer deltakelse under hele arrangementet 5. til 7.september, middag på hotellet 5.september, lunsj 6.september og tilrettelagt transport mens konkurransen pågår. m.m.  

Overnatting: 

Pris per natt for enkeltrom: 1090 Kr,-

Pris per natt dobbeltrom:  1190 Kr,- 

Festmiddag 6.september: 695 Kr,- Inkluderer en nydelig tre retters meny, underholdning og ikke minst premieutdelingen hvor Norges beste prehospitale ambulanseteam og vinnerne av EMSNOR2018 skal kåres! 

Enten du deltar som dommer, observatør, frivillig personell, gjest eller heiagjeng kan du melde deg på ved å benytte linken nederst. Påmeldingen er åpen helt frem til mesterskapstart. 

Psst!
Bare så du vet det så er det gratis å komme opp for å heie på deltagerlagene eller spionere på nabotjenesten din. Det som koster penger er hvis du trenger overnatting eller vil ha servert gourmet mat under arrangementet og samtidig få tilgang til alle våre eksklusive EMS fasiliteter… Vi tar ingenting, men hotellet må ha betalt. Så om du ønsker dette må du benytte deg av vårt påmeldingskjema under.

Velkommen til Norges viktigste mesterskap! #EMSNOR2018 

 

Meld deg på

 

Program 2018

 

 


Teknisk arrangør er Akuttjournalen AS. Spørsmål om påmelding, fakturering eller hotell kontakt: Kjell Hauge


 

EMS Norway logo

 


Oslo Universitetssykehus