En uavhengig interesseorganisasjon for alle

EMS Norway er en ideell medlemsorganisasjon tuftet på tanken om en samlet norsk ambulansetjeneste som jobber mot felles målsetninger, uavhengig av fylkesgrenser eller organisasjonstilknytning. Vi mener en pasient er en pasient samme hvor i landet man er og at behandlingstilbudet til ambulansetjenesten, retningslinjer og prosedyreverk bør være det samme i større grad enn hva tilfellet er i dag.

Ved å bli medlem av EMS Norway støtter du arbeidet med nasjonalt ambulansemesterskap og stiller deg bak oppropet om en samlet ambulansetjeneste.

Fordeler

  • Ditt medlemskap er en stemme for felles nasjonale behandlingsstandarder, prosedyrer og retningslinjer prehospitalt.
  • Ditt medlemskap er en stemme til pasientenes beste og en støtteerklæring til alle ansatte i hele ambulansenorge.
  • Du får også:
  • 15% rabatt på alt du kjøper i EMS shoppen.
  • 15 % rabatt på ambulanseforum abonnement.
  • 15 % rabatt på TacMed.no.

Vi jobber også med å kunne tilby flere medlemsfordeler.

Ett års medlemskap koster 250 Kr for ordinære medlemmer og 150 Kr for student/lærling.

Gjør det samme som over 100 andre personer allerede har gjort og meld deg inn du også!

Trykk her for å komme til innmeldingsskjema.

Medlemskapet er personlig og betales kun som en årlig engangsum. Alle nye medlemmer som melder seg inn fra og med 01.09.18 er gyldig ut 2019.

Les mer

Vår historie

Vi som ansatte i ambulansetjenesten var for noen år tilbake så heldige å få muligheten til å være med å konkurrere på internasjonale ambulansemesterskap i utlandet. Etter hvert ble vi flere som hadde fått erfare hvor spennende, morsomt og lærerikt slike konkurranser kunne være. Den felles oppfatningen blant de norske deltagerne var at dette burde vi gjøre i Norge også! Det ble bakgrunnen for at EMS Norway ble stiftet som en egen interesseorganisasjon sommeren 2015, med etablering av nasjonalt ambulansemesterskap som et av sine formål.

Hvorfor en egen paraplyorganisasjon?

Ambulansetjenesten i Norge har historisk ikke bare vært delt geografisk. Organisatorisk har man stått i ulike arbeidstakerorganisasjoner, og det har manglet nasjonale standarder på utdanning samt felles medisinske retningslinjer og behandlingsprosedyrer. Så siden vi ikke har hatt noen tradisjon for slik type trening og konkurranse på profesjonelt nivå i Norge, var det vanskelig å finne en eksisterende organisatorisk struktur med forutsetninger og breddeappell til å drive frem et slikt initiativ alene. Vi mente å identifisere et behov for en uavhengig fane som hele ambulansetjenesten kunne stille seg bak.
Grunntanke: Uansett om du jobber på ambulanse som sykepleier, anestesilege, ambulansearbeider, lærling, student eller paramedic, og uavhengig av organisasjonstilknytning eller om du arbeider på bil, båt, motorsykkel eller luftambulanse,  så er alle emergency medical personel, vi er alle EMS Norway.

Trykk for å bli medlem du også:

15% rabatt på ambulanseforum:

15 % medlemsrabatt hos TacMed:

Har du sett noe flottere? Bildet er fra en nattevakt i nord med selveste Aurora Borealis som makker!🤩

#Repost 📸: Remi Johansen / @emt_norway
• • • • •
Nightshift 🚑. #ambulanse #ambulanseliv #ambulance #ambulancelife #emt #emtlife #emtnorway #ems #emslife #emsnorway #vw #vwambulance #northernnorway #winterroad #nightshift #worldsbestjob #auroraborealis Nordlandsykehuset
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 days ago

EMS Norway ambulansemesterskap

😃👏

Stavanger universitetssjukehus
Nå kan AMK (113) varsle akutthjelpere i frivillige organisasjoner ved tidskritiske akuttmedisinske tilstander 💓

Akutthjelperen har utstyr og kompetanse til å iverksette livreddende førstehjelpstiltak i påvente av ambulanse, luftambulanse eller lege.

Spill gjerne av med lyd 🎵

Les mer om pilotprosjektet: www.helse-stavanger.no/om-oss/nyheter/samarbeid-med-akutthjelpere-i-frivillige-organisasjoner
... See MoreSee Less

View on Facebook