ASAP er stolt sponsor av EMS Norway – Vi er opptatt av kvalitet

Akuttlakenet ASAP jona 200 i bruk. Foto: ASAP Norway 

ASAP er stolt samarbeidspartner av Norges viktigste mesterskap

ASAP-Norway er en norsk produsent av høyabsorberende akuttlaken. Deres egen oppfinnelse ASAP JONA 200 er verdens eneste akuttlaken utviklet spesielt til bruk på bårer og senger ved akutte situasjoner.

Ideelt akuttlaken til alle forhold

Lakenet ASAP Jona 200 er ideelt som underlag ved traumebehandling, hypotermi og eller ved alle typer væskeoverskudd. Lakenet absorberer oppkast, blod og urin svært godt og beskytter dermed både utstyr og ansatte. Det høyabsorberende lakenet dekker hele båren og forenkler estimering av blodtap samt reduserer vask i etterkant. 

  • Hypotermi: Pakk pasienten inn for å holde varmen.
  • Absorberer alle kroppsvæsker: Når lakenet er brukt gjennom hele foreløpig vil blodtap være i lakenet og gjør det enkelt å veie i etterkant. Beskytter utstyr og bil mot lekkasjer som oppkast og urin.
  • Miljøvennlig: Produktet er svanemerket.

Les mer på asap-norway.no 

Foto: ASAP Norway 

Opptatt av kvalitet i alle ledd 

Akuttlakenet er forebyggende mot hypotermi. Lakenet kombinerer det beste fra to verdener: råvarer av høy kvalitet og tilbyr flere funksjoner i ett og samme produkt. På grunn av absorberingsevnen er det enkelt å skylle/vaske en pasient i sengen uten at alt rundt blir vått. Med en innebygd dampsperre og et isolerende lag på innsiden oppnås høy isoleringseffekt. Den aktive absorberingen trekker effektivt bort mesteparten av fuktigheten, noe som reduserer varmetapet.

Vi i ASAP er opptatt av god kvalitet på våre produkter som brukes i akutte situasjoner, men også på kvaliteten i det akuttmedisinske arbeidet som utføres av personellet. Vi er for kvalitet i alle ledd, og kan derfor si at vi er stolte sponsorer av Norges viktigste mesterskap! Astrid Skreosen, salgssjef Asap-Norway. 

Se video om akuttlakenet ASAP Jona 200: 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *