Delta: Stolt sponsor av Ambulansemesterskap

Delta og Ambulanseforbundet går inn som stolt sponsor av et av de viktigste arrangementer for ambulansepersonell i Norge; Ambulansemesterskap

Vi er veldig stolte av å kunne støtte et så viktig arrangement som ikke bare bidrar til kompetanseheving, men også nettverksbygging, sier Ola Yttre, leder for Ambulanseforbundet i Delta.

Arrangementet tar sikte på å bygge opp kompetanse innen prehospital akuttmedisin, ved å finslipe deltagernes kunnskaper og evner gjennom seks case-utfordringer. Disse vil reflektere det de normalt sett vil møte i feltet, og dommerne vil vurdere dem både på de medisinske og operative tiltakene de velger for å løse problemer. Det er Emergency medical services Norway (EMS Norway) som står bak arrangementet, som er en uavhengig paraplyorganisasjon.

Vi organiserer en større andel ansatte innen prehospital akuttmedisin, derfor er det naturlig for oss å støtte opp under gode tiltak som hjelper vår yrkesgruppe i å bli enda bedre. Framover ønsker vi også å bli aktive på styringssiden, slik at vi kan påvirke det videre arbeidet, sier Yttre.

Mesterskapet går av stabelen den 8. september og varer tre dager. Det er enda ledige plasser og fristen for påmelding går ut 31. mai. Alle som jobber innen prehospitale tjenester kan delta, det være seg studenter til gamle ringrever i bransjen.

Jeg håper så mange som mulig stiller. Det er en veldig god nettverks- og læringsmulighet, og en flott mulighet til å se det nyeste innen prehospital medisin, sier Yttre.

Artikkelen er publisert på Delta.no