Sitrap 2 Madrid: Elimineringsrunden

De norske deltagerlagene. Første tre fra venstre: Team Hæljelaget fra sykehuset Innlandet, siste tre: Ambulanselandslaget fra Oslo universitetssykehus HF. Foto: EMS Norway

Hola!

Velkommen som deltager i europeisk mesterskap. Kjenn på følelsen av indre og ytre forventninger, press, usikkerhet og magevondt. Du skal forsøke å holde fokus, kartlegge hvor nærmeste WC befinner seg (urolig blære). Har dere øvd på de riktige tingene? Har dere kontroll på alle prosedyrene? Omtrent sånn er det å være deltager mens du venter i de siste minuttene før du skal eksponeres og «avkles» som yrkesutøver. For det er sånn det føles, når du blir iakttatt, vurdert og analysert av andre mens du forsøker å gjøre jobben din så godt du kan.

Preeliminary rounds

Konkurransen i EMS madrid foregår på den måten at alle de 16 lagene gjennomfører de samme to casene innledningsvis før da 3 lag går videre til finalerunden i morgen.

Har du hørt! 3 lag etter bare 2 caser, her ligger det an til å bli et veldig smalt nåløye for å si det mildt.. I skrivende stund er det cirka en time igjen før det blir annonsert hvilke lag som går videre eller ei. Det gjøres samtidig som keynote speaker cirka kl 16:00 og vi er utrolige spente.

Men uansett hva resultatet blir så har de norske lagene all grunn til å være stolte av innsatsen. Både landslaget fra Oslo Universitetssykehus og Team hæljelaget fra Sykehuset Innlandet har gjort en formidabel innsats for å komme hit vi er i dag, og jeg vil avslutningsvis si at vi er veldig stolte av det dere har prestert her uansett, og at vi er evig takknemlig for at dere er så tøffe som har tør å stille opp i denne konkurransen, slik at vi andre slipper! 😅


Les også