Ny podcast i akuttmedisin

 

Starter landets første podcast i akuttmedisin 

Paramedic kollega Ole Kristian Andreassen ga seg selv to valg. Han ville enten prøve seg som stand up komiker eller så kunne han tenke seg å prøve lage en podcast, valget falt på sistnevnte. Podcasten «Du puster for fort» hadde lanseringsfest og premiere på Dattera til hagen i Oslo og har blitt varmt mottatt så langt. I podcasten får du svar på mange spørsmål innenfor akuttmedisin og den innholdsrike hverdagen for ambulanse-Norge. Ole Kristian inviterer kunnskapsrike fagpersoner med iver innenfor sitt fagfelt til å snakke om prehospital akuttmedisin.

EMS Norway har som et vedtektsfestet formål å spre kunnskap og kompetanse innen prehospital akuttmedisin. Så hva er vel mer naturlig enn at vi heier frem gode initiativ som dette? Vi deler ny episode av Du puster for fort på våre sider hver tirsdag via acast.

Eller sjekk ut, last ned og lytt via Itunes, podbean etc.

Siste episode finner du her: https://www.acast.com/dupusterforfort/nihss-gjest-maren-ranhoff-hov-episode-4