Fagforbundet stolt støttespiller av EMSNOR2018

 

 

 

 

Fagforbundet har vært en viktig støttespiller for EMS Norway og initiativet til Nasjonalt ambulansemesterskap helt siden oppstarten. I år har også flere av de lokale fagforeningene markert seg positivt som bidragsytere i kvalikkonkurransene til både Innlandet og Midt-Norge. Sånt står det respekt av! 

Vi konstaterer med glede at tilbakemeldingen fra Fagforbundet sentralt også var positiv og at vi fortsatt er så heldige som får ha Fagforbundet med på laget til Nasjonalt ambulansemesterskap i år. 

Fagforbundet e stolt av å kunne støtte EMSNorway og vi gleder oss over en konkurranse i vekst og en enda sterkere plattform for kunnskapsutvikling i sund konkurranse på tvers av vårt langstrakte land. Vi ønsker alle lagene lykke til i konkurransen!

 

Line Ernestussen, Leder Prehospital Faggruppe Fagforbundet