Dagen før dagen intervju med SykepleiePluss

Nils Christian Tvedt i SykepleiePluss prater med Thomas Renngård om nasjonalt ambulansemesterskap dagen før #EMSNOR2018 braker løs. 

 

Om SykepleiePluss

SykepleiePluss tilbyr en videolærebok som er spesialtilpasset sykepleierstudenter, men benyttes også aktivt av studenter ved de fleste andre helsefaglige studieretningene. Vårt overordnede mål er å gjøre avstanden mellom teori og praksis kortest mulig. Vi forenkler kompliserte tema med lettfattelige forklaringer, skisser og konkrete regneeksempler, og sper på med fakta og knusktørr humor. Vi går også systematisk gjennom tidligere eksamensoppgaver og forteller hvordan du best mulig kan besvare disse.

 

Link til opprinnelig podkastepisode hos sykepleiepluss.no

Her kan du finne ut mer om SykepleiePluss (link til hjemmeside)