Paal H.H. Lindenskov: Barn – Ikke fullt så skremmende

 

DPFF (Du Puster for fort) i samarbeid med studentforeningen VAS

Videoforelesning med Paal H.H. Lindenskov: Barn – Ikke fullt så skremmende

Av Ole Kristian Andreassen

 

Jeg ble invitert av akuttmedisinsk studentforening til å bli med på forelesning med Paal H.H. Lindenskov, som er en mangeårig anestesiolog og barnelege, forelesningen omhandlet skader og sykdom på barn.

Siden akutt syke barn var noe jeg kunne tenke meg å lære mer om så troppet jeg opp i forelesningssalen på Diakonhjemmet sykehus den 17.oktober i år, skrudde på kamera og rigget meg til. Det var et spennende og lærerikt foredrag som jeg har fått lov til å dele med resten av dere.

Takk til Paal H.H. Lindenskov og VID studentforening for muligheten.

 

Her kan du lese mer om VID akuttmedisinsk studentforening (VAS):

Link til VID Studentforening Facebookside