Nytt styre valgt | rekordstor oppslutning om årsmøte

To av tre representanter fra Norges nye ambulanselandslag fr.v: Joakim Rix og
Ole Petter Gjerdrum her under årsmøte sammen med daglig leder ved NAKOS Jan Erik Nilsen.

 

Rekordstor oppslutning på årsmøte til EMS Norway 29.01

 

Tirsdag denne uken ble det avholdt årsmøte for EMS Norway. Det var rekordstort engasjement rundt møte som var lagt til SIM senteret i 3.etg på Søsterhjemmet Ullevål sykehus. Man telte til slutt 43 stemmeberettigete under årsmøte fordelt på ca 20 fremmøtte.

Det ble blant annet avholdt valg av nytt styre og valgkomite.

Vi benytter anledningen til å takke det avtroppende styret for innsatsen i den foregående valgperioden og gratulerer til samtlige nye!

 

Styret valgt for 2019/20:

Leder: Oddbjørn Hagen

Styremedlemmer:

Aud Trondhjem (ous)

Astrid Karina Harring (ous)

Ola Yttre (Innlandet)

Sindre Vang (Helse Nord)

Vara:

Markus Wyller (Vestfold)

Siw Hege Karlsen (ous)

Ny valgkomite:

Morten Kolbu (ous

Jan Erik Nilsen (NAKOS)

Anne Cathrine Braarud

 

 

Aud Trondhjem og Astrid Karina gjennomgår årsregnskapet.

 


 

 

Ambulanselandslaget til EMS Championships i Madrid 26.-28.April

 

 

 

Under fjorårets nasjonale ambulansemesterskap var det laget fra Lørenskog stasjon OUS som endte med å dra i land seieren blant 14 andre deltagerlag fra hele landet.

Vi har nå gleden av å kunne annonsere at dem er blitt tildelt teamdeltagelse ved europamesterskapet på EMS Madrid konferansen som er i april.

Der skal de ut og representere Norge og Oslo universitetssykehus prehospital klinikk i konkurranse med 16 andre lag fra hele Europa.

VI gleder oss!

 

Ambulanselandslaget avbildet under premieutdelingen på nasjonalt ambulansemesterskap 2018. fr.v: Ole Petter Gjerdrum, Magnus Wethal og Joakim Rix.


 

Bli medlem av EMS Norway!

 

Mange er ikke klar over at EMS Norway også er en frittstående og uavhengig medlemsorganisasjon. Kontingentinntekten fra medlemmer var av avgjørende betydning for mesterskapet og er verdifull støtte i arbeidet med fagkonkurranser, både lokalt og nasjonalt.

Fortsatt er målet å stimulere til trening og øvelser lokalt og regionalt, slik at vi kan møtes til nasjonalt mesterskap. Vi ønsker å beholde ambulansemesterskapet som en sosial samlingarena for kollegiet vårt der fokus er fag og kompetanseutvikling. Vi ser at det bidrar positivt til fellesskapsfølelsen og yrkestolthet blant oss som ambulansepersonell, uavhengig av geografi og organisasjonstilknytning.

Men for at vi skal kunne fortsette å møtes for å øve realistisk sammen i slike mesterskap trenger vi flere medlemmer, det utgjør grunnmuren for Norges viktigste mesterskap!

Hva koster det?

Ett års medlemskap koster 250 Kr for ordinære medlemmer og 150 Kr for student/lærling.

(Medlemskapet er personlig og betales kun som en årlig engangsum.)

Les mer om medlemskap i Ems Norway her: https://www.emsnorway.no/medlemmer/