Ambulanselandslaget til EMS Madrid

Ambulandselandslaget til ems madrid
Vinnerne av nasjonalt ambulansemesterskap 2018, laget fra Lørenskog ambulansestasjon.

Under fjorårets nasjonale ambulansemesterskap var det laget fra Lørenskog stasjon OUS som endte med å dra i land seieren blant 14 andre deltagerlag fra hele landet.

Vi har nå gleden av å kunne annonsere at dem er blitt tildelt teamdeltagelse ved europamesterskapet på EMS Madrid konferansen som er i april.

Der skal de ut og representere Norge, Oslo universitetssykehus prehospital klinikk og Norsk Luftambulanse i konkurranse med 16 andre lag fra hele Europa.

VI gleder oss!


Ambulanselandslaget avbildet under premieutdelingen på nasjonalt ambulansemesterskap 2018. fr.v: Ole Petter Gjerdrum, Magnus Wethal og Joakim Rix.

Bli medlem av EMS Norway

Mange er ikke klar over at EMS Norway også er en frittstående og uavhengig medlemsorganisasjon. Kontingentinntekten fra medlemmer var av avgjørende betydning for mesterskapet og er verdifull støtte i arbeidet med fagkonkurranser, både lokalt og nasjonalt.

Fortsatt er målet å stimulere til trening og øvelser lokalt og regionalt, slik at vi kan møtes til nasjonalt mesterskap. Vi ønsker å beholde ambulansemesterskapet som en sosial samlingarena for kollegiet vårt der fokus er fag og kompetanseutvikling. Vi ser at det bidrar positivt til fellesskapsfølelsen og yrkestolthet blant oss som ambulansepersonell, uavhengig av geografi og organisasjonstilknytning.

Men for at vi skal kunne fortsette å møtes for å øve realistisk sammen i slike mesterskap trenger vi flere medlemmer, det utgjør grunnmuren for Norges viktigste mesterskap!

Hva koster det?

Ett års medlemskap koster 250 Kr for ordinære medlemmer og 150 Kr for student/lærling.

(Medlemskapet er personlig og betales kun som en årlig engangsum.)

Les mer om medlemskap i Ems Norway her: https://www.emsnorway.no/medlemmer/

  1. Deltar gjerne på teams om jeg får det til