Konkurranseklare i innlandet

Foto: Fredrik Naumann/Felix Features

Det er spennende, morsomt og lærerikt. Det er fagutvikling, teamtrening, kompetanseheving og pasientsikkerhet. Det handler om å redde liv. Vi snakker om å konkurrere i prehospital akuttmedisin, det er duket for en ny runde ambulansemesterskap. Hvem er best i Innlandet? Svaret får vi i morgen fredag 6.september.

Fredag braker det løs igjen med blinkende blålys og masse spennende faglige utfordringer under årets ambulansemesterskap ved Sykehuset innlandet HF. Denne gangen i OL-byen Lillehammer.

Etter at det endte med stor suksess sist i 2018 arrangerer nå Innlandet for andre gang regional konkurranse der vinnerlaget går videre til nasjonalt mesterskap i 2020.

Mange som er med å bidrar til arrangementet

– Vi i arrangementkomiteen gleder oss veldig, selv midt oppi alt planleggingsarbeidet nå i innspurten. Men jeg føler vi begynner å få relativt god kontroll på det aller meste. Så håper vi bare at ting går som planlagt og at det blir en lærerik og morsom dag for alle som deltar, sier Nils Halvor Gryting, leder for arrangørgruppa i Innlandet.

I tillegg til Nils Halvor består arrangørgruppa i innlandet av: Kristian Nordahl som Nils beskriver som sin høyre hånd, i tillegg til Egil Løken, Bjarne Kjartan Thaule, Atle Bråtet og Gunvor Hval.

Sentrale støttespillere i ledelsen som også fortjener en takk er ambulansesjef Ingvild Grønnerud og leder for fag -og kompetanseavdelingen Pål Anders Mæhlum.

Lagene som deltar i år er: 

Team Ottadalen: Magne Ramberg, Jøran Forberg, og Laila Jøingsli

Team Nord-Hedmark: Thomas Souweid Johnsrød, Liene Draveniece og Haaken Fjellberg Danielsen. 

Team Midt-Hedmark: Ole Marius Pedersen, Jan Ove Larsen og Ola Skjønsberg. 

Team CAF: Henrik Karlsen, Kujtim Fazliu og Alexander Øverstad.

Team Hæljelaget: Øystein Seljenes, Anna Opperud Nicolaisen og Merethe Haugsbakken

De regjerende mesterne utfordres

Sistnevnte team hæljelaget er regjerende mestere etter at de vant fjorårets mesterskap i Sykehuset Innlandet. De gjorde det også skarpt under EMS Madrid hvor de deltok sammen med ambulanselandslaget (vinnerne av nasjonalt mesterskap 2018) mot totalt 16 lag fra hele verden.

Det er mange nye deltagere og flere veteraner blant lagene som deltar i årets konkurranse. Kommer Hæljelaget til å fortsatt stå ubeseiret på toppen av pallen til Innlandet i morgen?


EMS Norway innlandet ny logo

EMS Norway fortsetter å vokse og Innlandet har nå fått sin egen logo.

EMS Norway er en frivillig paraplyorganisasjon bestående av flere medlemmer og ulike samarbeidspartnere. Disse er vi helt avhengig av. Medlemmene våre utgjør grunnmuren til Nasjonalt ambulansemesterskap. Les mer om hvordan du også kan bli medlem av ems norway


Så da vil vi avslutningsvis bare benytte anledningen til å ønske alle lagene lykke til med de siste forberedelser før mesterskapet går av stabelen på Lillehammer i morgen.

Men husk, at uavhengig av hvilket lag som ender opp øverst på pallen i år, så er det uansett pasientene som er de egentlige vinnerne! – Gammelt EMS jungel-ordtak

Du kan følge med på innlandet mesterskapet via vår instagram og facebook side eller legg oss til på Snapchat! brukernavn: emsnorway


Tidligere saker:

Bilder fra EMS Innlandet mesterskapet Gjøvik 2018:

Foto: Fredrik Naumann/Felix features