EMS Norway status ambulansemesterskap

EMS-video tumbnail

Status nasjonalt ambulansemesterskap:

Nasjonalt ambulansemesterskap måtte dessverre utgå i 2020 grunnet Covid-19 situasjonen som hele Norge står oppi. Det er selvfølgelig ikke forsvarlig å gjennomføre en ansamling av høy-kompetent akuttmedisinsk personell av så stor skala når en pandemi pågår.

Vi planlegger nå en gjennomføring av nasjonalt ambulansemesterskap i November 2021. Det er en glede å se de regionale mesterskapene kjøre sine treninger og se at de deler bilder via Instagram. Det er kjempegodt å se at dere finner muligheten til å gjøre god akuttmedisinsk trening selv om vi er i en krevende situasjon. Og at dere har overskudd og finner kreativiteten til å gjøre dette på en trygg og god måte.

Fortsett med det! Det er knallbra!!

Vi vil komme ut med mer informasjon vedrørende neste års mesterskap så snart vi har litt informasjon. VI monitorerer  helsemyndighetene sine råd for ansamling av personer i større folkemengder, men vi håper situasjonen begynner å komme under kontroll i løpet av neste år slik at gjennomføringen er mulig. Vil vil selvfølgelig ikke gjøre noe som går på tross av anbefalingene fra våre myndigheter.

Frem til den tid vil vi ønske dere en riktig god førjulstid, en riktig god jul og ha masse god akuttmedisinsk trening.

Prehospital hilsen 

Styret | EMS Norway