Regionmesterskapet i Midt-Norge 2022

fremhevet bilde

Første konkurranse siden pandemien

I dag onsdag den 27.april går ambulansemesterskapet i Midt-Norge av stabelen for andre gang siden 2019. Det er store forventinger og spenning knyttet til konkurransen som vil foregå i Stjørdal.

I følge Karstein Hollås som er arrangementansvarlig for EMS Trøndelag, er det over 10 lag påmeldt denne gangen. Noe som betyr rekordstor oppslutning rundt det første regionsmesterskapet siden pandemien startet for over 2 år siden.

Lagene fordeler seg i fra Helse Møre og Romsdal HF, med deltagere fra Ålesund, Volda, Rauma, Averøy, Sula, Haram og Ulstein. Til hele 7 lag fra Nord-Trøndelag HF med Levanger, Stjørdal, Nærøysund. Samt 1 lag i fra St.Olav Ranheim.

– Arrangørene gleder seg til en fartsfylt og spennende dag. Vi har sett at det øves masse rundt i HF’ene og det borger for høy kvalitet på lagene. Vi ønsker dem vel møtt og lykke til, sier Karstein Hollås.

Vi gleder oss! Vinnerne blir annonsert ca kl 1930 i kveld.

Saken oppdateres…

Look forward to #EMSNOR2022

 
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *