Handicare er stolte samarbeidspartnere av nasjonalt ambulansemesterskap

EMS Norway er stolte av å kunne presentere Handicare AS som en av våre hovedsamarbeidspartnere til Norges viktigste mesterskap 2022, da de vet å sette de operative tjenestene og menneskene som jobber i dem i førersetet!

Litt om Handicare:

Handicare bygger sine kjøretøy i nært samarbeid med kunden for å sikre kjøretøy med et godt arbeidsmiljø og hensiktsmessige løsninger for beredskaps tjenestenes ulike behov.

Handicare leverer komplette ambulanser, samt kommando-, lege-, en redder-, førsteinnsatsbiler og undervisnings kjøretøy til prehospitale avdelinger i helsesektoren.

De leverer kommando-, røykdykker-, førsteinnsats- og feierbiler til brann- og redningsetatene. Samt løsninger til politietatene, blant annet patruljebil, hundepatrulje, og ressurskjøretøy ( UHE ).

Les mer på Handicare sine hjemmesider

Handicare AS er stolt bidragsyter til EMS Norway sin organisasjon, da vi ser at nasjonalt ambulansemesterskap er med på å utvikle og skape entusiasme rundt faget akuttmedisin i ambulansetjenesten. Handicare as ser at det også legges ned masse frivillig arbeide i organisasjonen for å fremme kompetanse utvikling i ett viktig fag og vi mener at dette arbeidet er viktig å støtte oppunder.

Roger Pettersen, Key Account Manager.

Har du ikke meldt deg på Nasjonalt ambulansemesterskap enda? Gjør det her!


Les også:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *