«By failing to prepare, you are preparing to fail»

 

Forbered ditt lag best mulig. De andre gjør det!

I den forbindelse publiseres 4 e-lærings moduler til konkurransen:
Physio-control
Gå til: Https://physio-control.knowledgedesk.eu
Brukernavn: emsnorway@physio-control.com
Passord: welcome
Gå til «My courses» -> LUCAS2 og LIFEPAK15

Nødnett
To stk. PDF ligger vedlagt Motorola RT og Supra RT

Masseskade/Triage
Link til prosedyren: https://helsedirektoratet.no/Lists/Publikasjoner/Attachments/144/IS-0380-Nasjonal-veileder-for-masseskadetriage.pdf


PLIVO

Link til prosedyren: Nasjonal prosedyre for PLIVO ELLER
https://www.politi.no/vedlegg/rapport/Vedlegg_2943.pdf

Her er samtykkeerklæringen, for dere som ikke har send den inn.
 Samtykkeærklaring.docx

Videre følger litt praktisk informasjon til dere som skal delta:

Mesterskapshotellet dere ankommer torsdag 8. september er: Scandic Hotel Oslo Airport, Ravinevegen 15, 2060 Gardermoen. Alle må fremvise bankkort ved insjekk til «andre utgifter».(Man kan ikke åpne en «regning» i baren, alt må settes på «rommet»). Der vil hver av dere få et enkeltrom dere disponerer frem til lørdag 10. september kl 11. Torsdag er det felles middag i hotellresturanten.

Første scenario arrangeres samme kveld. Se konkurranseprogrammet

Fredag er «konkurransedagen». Dere reiser til konkuransearenaen, Jessheim Flerbrukshall i egen ambulanse og vil benytte denne gjennom alle scenarioene. For de som trenger reservebil siller vi med det. Adressen hit er Markavegen 9, 2050 Jessheim. Det vil også være utstillere som skal være i den ytterste delen av Jessheim Flerbrukshall. All mat- og drikkeservering vil foregå inne i hallen på konkurransedagen.

Samme kveld arrangeres en festmiddag etter mesterskapets slutt, fredag 9. september. Da møtes vi i resepsjonen på hotellet, i finstasen, kl 19:30. Det blir en 3-retters middag med 2 valgfrie enheter. Det vil være egen bar inne i festlokalet (siste servering 01:30. Det er ikke minibar på hotellrommene).