Laerdal foundation blir bidragsyter og samarbeidspartner for EMSNOR2018

 

 

Vi i EMS Norway mener at ved å etablere en permanent teamkonkurranse vil prosjektet potensielt bidra til å øke personellets faktiske kunnskaper og ferdigheter, slik at pasienten får bedre og riktigere prehospital behandling av høy kvalitet. Dette er i tråd med vår målsetning om opplæring og praktisk implementering av forskningsbasert kunnskap i prehospital behandling.

Det er derfor med stolthet vi kan annonsere at Laerdal Foundation har valgt å innvilge prosjektsøknaden vår og blir dermed en av våre viktigste bidragsytere og faglige samarbeidspartnere i år.

I tildelingsbrevet står det:

Laerdal Foundation har mottatt mer enn 100 søknader våren 2018. Til tross for at mesterskapet ikke inneholder noe praktisk forskningselement, fant styret prosjektet om å innføre et «nasjonalt mesterskap i prehospital akuttmedisin» så spennende at det ble gjort en ekstraordinær beslutning om å innvilge støtte til dette formålet.