Bildequiz: akutt koronar sykdom

Oppsummering fra tema akutt koronar sykdom

Vi har samlet et lite utdrag med noen punkter fra tema om hjerteinfarkt og akutt koronar sykdom. Disse har vi satt sammen til noen faglige eller mindre faglige huskekort. I tillegg har vi også laget en liten quiz som vi utfordrer dere alle til å ta! Quizen “5 kjappe om hjerteinfarkt” finner dere litt lenger ned på siden.

Et stalltips om du ikke har gjort det allerede er og gå inn å se på videoforedraget med Tom Helge Tollefsrud om infarktambulansen ved Sykehuset Sørlandet som ble lagt ut tidligere i dag. Eller last ned og lytt på tilhørende podkast episode fra Du puster for fort (link til podbean) 

Lykke til!

(Trykk på bildene under for å flippe dem rundt)

[wp_quiz id=”2207″]

 

 

Ta quizen: “5 kjappe om hjerteinfarkt”

[wp_quiz id=”2189″]