Safeguard medical er stolt samarbeidspartner av nasjonalt ambulansemesterskap

Vi i EMS Norway er stolte av å ha Safeguard medical nordic med på laget. Uansett hvilken sektor du tilhører, uansett hvilken tjeneste du trenger, så har de et et internasjonalt anerkjent og kompetent team som kan hjelpe deg!

Safeguard Medical tilbyr en portefølje med innovative kvalitetsprodukter, simuleringsutstyr, kurs og konsulentvirksomhet. Safeguard Medical har klare målsetninger om å bidra til at innsatspersonell på alle nivå kan redde liv, i alle typer miljø.

Drivkraften i Safeguard Medical er lidenskap for akuttmedisin og erfaring fra den virkelige verden, og selskapets mål er å bidra til å forberede og hjelpe innsatspersonell til både dagens utfordringer og morgendagens krav.

I tillegg til sin egen produktportefølje er de også distributør for corpuls i Norge og Sverige, og leverer både opplæring, service/reparasjon, og forbruksmateriell til alle corpulsprodukter.

De har spesialister med erfaring og ekspertise i å levere medisinsk støtte selv i de mest utfordrende og spesielle omstendigheter. Dybdekunnskap, erfaring og kredibilitet innen både sivil akuttmedisin, offshore, militære og arenaer. 

Les mer på deres hjemmesider


Les også:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *