Fagforbundet er stolt samarbeidspartner av nasjonalt ambulansemesterskap

EMS Norway er stolte av å ha Fagforbundet med oss som samarbeidspartner. De representerer en stor andel av ansatte i de prehospitale tjenestene og vet å sette fag og kompetanseheving i fokus for sine medlemmer!

Fagforbundet er et naturlig førstevalg for alle som jobber i de prehospitale tjenestene. Over 400 000 medlemmer og 18 000 tillitsvalgte gir oss stor slagkraft og gjør at vi er til stede der avgjørelsene tas.

Det skjer utrolig mye i det prehospitale feltet. Derfor er det veldig viktig for oss å være en tydelig stemme som er med på å forme tjenesten, sier Kurt Rønning, nestleder i yrkesseksjon helse og sosial i Fagforbundet.

Fagforbundet har jobbet mye med å videreutvikle og styrke den prehospitale tjenesten gjennom mange år, både politisk og faglig. Noen høydepunkt er:

• Utarbeidelsen av fagbrev for ambulansearbeidere
• Utarbeidelse av bachelor og autorisasjon for paramedisinere
• En årlig konferanse for ansatte i ambulanse og AMK – Storefjell-konferansen
• Aktiv i arbeidet med særaldersgrenser
• Jobbe mot uthuling av kompetansen i tjenesten som den nye akuttmedisinforskriften åpnet for
• Tilgang til ambulanseforum på nett for alle medlemmer

Vi er til stede i alle regioner og på alle arbeidsplasser med tillitsvalgte som har et stort apparat i ryggen som står klare for å bistå våre medlemmer i små og store saker. Er du ikke medlem? Meld deg inn i dag, og bli med i fellesskapet på jobb.

Les mer: https://www.fagforbundet.no/yrke/prehospitale-tjenester/


Les også:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *